TOLGA GÜNEŞ

TOLGA GÜNEŞ

GOL VURUŞU
[email protected]

ŞİMDİ NEFES ALMA ZAMANI

16 Eylül 2024 - 10:31

Haziran ayında başlayan ve yaklaşık üç ay süren transfer dönemi nihayet bitti. Kulüplerimiz ekonomik imkanları içinde, sabırla, titizlikle ve büyük ölçüde gizlilikle birçok oyuncuyu takımlarına kazandırdılar. Her transfer dönemi zordur ve yapılan çalışmalar çok kıymetlidir, tüm kulüplerimizin Başkanlarına transferde uykusuz geceler geçiren yöneticilerine ve Hoca'larına başarılı ve mutlu bir futbol sezonu diliyorum, hepsinin emeklerine sağlık.

Bu transfer döneminde hiç yapmadığım ve hiçbir zaman umursamadığım birşey yaptım, başından sonuna kadar transferdeki gelişmeleri ve usanmadan sıkılmadan, korsan yayın yapan, emeğe saygısı olmayan, takımlarına gönül vermiş milyonlarca taraftarı yalan haberlerle manipüle eden, emek hırsızlarını takip ettim.

Herkes bu dönemde, merakla ve heyecanla takımlarından gelecek olan güzel haberleri beklediler. Uzun süren transfer çalışmaları, kulüpler tarafından büyük ölçüde çok profesyonelce ve gizlilikle yönetildi, zaten doğru olanda buydu.

Böylesine güzel ve titiz çalışmalar ve pazarlıklar sürerken, birçok kendini bilmez insan, çeşitli spor sayfalarında ve özellikle sosyal medyada, üzerlerine giydikleri takımların forması ve arkalarındaki duvara astıkları kulüp armasının önünde videolar çekip, sanki o kulüplerin özel görevlisi yada basın sözcüsüymüş gibi sürekli yalan transfer haberleri ürettiler.

Okadar yalan haberlere şahit oldukki, insanlar bu haberlerin doğru olduğuna inanmaya başladı, söyledikleri hep aynıydı, HABER KAYNAĞIMIZDAN, gelen bilgileri sizlerle paylaşıcaz ama lütfen önce beğeni butonuna basın ve otuz bin aboneye ulaşalım diyerek, yalnız Avrupa değil tüm dünya liglerindeki ünlü futbolcuları hayali olarak Süperlige getirdiler, kulüplerimizin sorumluları tek bir resmi açıklama yapmazken, bu korsan haberciler hergün yeni isimler icat ederek yalanlara devam ettiler, başlıklar hep aynıydı.
"UÇAK KALKTI, UÇAK İNDİ”
“KAP GELDİ”
“BOMBA TRANSFER TESİSLERE GİRDİ

Şimdi bu konudan müthiş rahatsız olan futbolsever dostlarım ve kendi adıma bu yalan makinelerine soruyorum, hayal bile edilemeyecek isimleri gündeme getirip, tertemiz yüreklerle tuttukları takımlara sadık futbol sevdalısı insanları yanıltmakla ve heyecanlandırmakla elinize ne geçti, otuz bin aboneye ulaştınızmı, nasıl bir çıkar elde ettiniz ve şu anda hiçmi yüzünüz kızarmıyor ?!
Hepinizi ve yalan haberlerinizi şiddetle kınıyorum. Düşün artık Türk futbolunun yakasından.
“YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANARMIŞ”

Çok değerli futbolseverlere naçizane tavsiyem, transferin bitmesiyle ortadan kaybolan bu gereksiz ve sözde haberciler, yakında ara transfer yaklaşırken mutlaka yine ortaya çıkacaklardır, ciddiye almayın, ilgi göstermeyin ve abone olmayın. En doğru ve gerçek transferleri sadece kulüplerimizin yapacağı resmi açıklamada yada imza törenlerinde öğrenebiliriz. Güzel ve centilmence geçmesini umduğum bir futbol sezonu diliyorum tüm futbolseverlere.


Tolga Güneş

YORUMLAR

  • 0 Yorum