Süper Lig'de Alt Sıralarda İşler Karıştı
Süper Lig’in 2023/2024 sezonu, beklenenden çok daha heyecanlı geçiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı, son haftalara kadar devam ediyor.
29 Mayıs 2024 - 20:57
Bunun yanı sıra Süper Lig fikstürü dikkate alındığında asıl mücadelenin alt sıralarda olduğunu söylemeliyiz.
İstanbulspor Ligden Düşen İlk Takım Oldu
2022/2023 sezonu sonunda mucizevi bir şekilde ligde kalan İstanbulspor, aynı başarıyı bu kez gösteremedi. Sarı siyahlı takımın ligdeki diğer takımlara kıyasla daha zayıf bir kadrosunun olduğu aşikardı. Buna ek olarak teknik direktör ve yönetim istikrarsızlığı, alınan puan silme cezası eklenince takımın ligde kalması imkansız hale geldi.Süper Lig fikstürü dikkate alındığında İstanbulspor’un 37 maçta dört galibiyet, yedi beraberlik ve 26 mağlubiyet ile son sıraya demir attığını söylemek mümkün hale gelir. Sarı siyahlı takımın üç puanı TFF kararıyla silindi.
Pendikspor İçin İşler Yolunda Gitmedi
Süper Lig’in yeni temsilcilerinden Pendikspor’un ligde kalma ihtimali zayıf gözüküyordu. İstanbul temsilcisi, güçlü bir kadro kuramamıştı. Pendikspor lig fikstürü 2024 istatistikleri;- 9 galibiyet,
- 10 beraberlik,
- 18 mağlubiyet,
- Atılan gol 42,
- Yenen gol 72 şeklindedir.
Karagümrük Başarısız Bir Sezon Geçirdi
Süper Lig’in dişli takımlarından biri olan Karagümrük, 2023/2024 sezonuna sıkıntılı başladı. Maddi sorunlar yüzünden istenilen kadro kurulamadı. İstanbul temsilcisi lig fikstürü 2024 istatistikleri,- 9 galibiyet,
- 10 beraberlik,
- 18 mağlubiyet,
- Atılan gol 46,
- Yenen gol 52 şeklindedir.
YORUMLAR